Blog

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Geplaatst door:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (2013 december)

 

FORMULA is een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eén van de bestanddelen van dit verband is het gemeenschappelijk terugdringen van het waterverbruik bij particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Water is namelijk een eerste levensbehoefte, het is echter schaars en wordt steeds duurder. Daarnaast is water besparen ook energie en geld besparen. Een middel om dit te bereiken is het gebruik van gepatenteerde waterbesparende perlators.

Voor nadere informatie neem contact met ons op.

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.