Formula Installatie Services B.V. is onze trots!

Een bedrijf opgericht in 1995 en per 1 juni 2012 over genomen door Brenda Crombach-Becholtz, die al jaren ervaring had opgebouwd in de installatietechniek en preventie branche.

Brenda Crombach-Becholtz

Na haar studie werktuigbouwkunde aan de MTS, is zij in 1995 als stagiaire begonnen bij Installatiebedrijf Roderland (nu Imtech). Na haar stage periode werd haar door Installatiebedrijf Roderland een baan aangeboden en vandaar uit is haar loopbaan in de techniek echt begonnen. Gestart als tekenaar en na diverse cursussen en jaren werkervaring uiteindelijk doorgegroeid naar projectleider.

Als directeur van Formula Installatie Services B.V. wilt zij haar studieachtergrond, vergaarde kennis en eigen visie combineren. Zij staat bekend om haar sterke eigen mening en iemand die van aanpakken weet, dit samengevoegd met haar technische kennis is altijd op zoek naar de juiste aanpak en nieuwe ontwikkelingen om elk project te kunnen afronden naar ieders tevredenheid. Zij is graag bezig met verschillende disciplines en houdt van alle aspecten van het vak en de afwisseling daarin. De aanpak voor Formula Installatie Services B.V. is dan ook persoonlijk, betrokken en natuurlijk met humor.Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op
E-mail: info@cyada.nl
Telefoon:+31 (0)46 433 28 88